Duurzame toepassingen

De duurzame bebouwde omgeving

Duurzaam en toekomstgericht bouwen met Triflex

Naast de duurzaamheidsinitiatieven op het vlak van mensen, milieu en economie vinden wij het van groot belang dat onze producten en systemen bijdragen aan de duurzame gebouwde omgeving. Duurzame constructies zijn toekomstbestendig, hebben lage energiekosten, een hoog comfort en zijn waardevast.

Wij dragen hier ons steentje bij op verschillende manieren: van duurzame projecten (denk aan windmolens en groendaken) tot duurzame wegmarkeringen & infrastructuur en het renoveren en verduurzamen van balkons, galerijen, parkeergarages en (parkeer)daken. Onze producten hebben een lange levensduur (>25 jaar), zijn UV- en zijn┬ábestand tegen veel chemicali├źn. Voor renovatieprojecten hebben wij de ideale oplossing: de levensduur kan verlengd worden en het gebouw hoeft niet gesloopt te worden. Daarnaast is nieuwbouw dan niet nodig, wat ook de CO2-emissie aanzienlijk vermindert.

Alle projecten

Duurzame projecten met Triflex oplossingen

Of het nu gaat om het beschermen van vloeren, het isoleren van gebouwen, het verduurzamen van de infrastructuur, het afdichten van groendaken, het conserveren van monumenten, het verduurzamen van wegmarkeringen of het ondersteunen van kwetsbare natuurgebieden. Met de producten en systemen van Triflex dragen wij bij aan een duurzame leefomgeving.

Duurzame wegmarkeringen

Oplossingen voor de infrastructuur

Isoleren en duurzaam beschermen

Parkeergarages duurzaam beschermen

Waterdicht met Triflex Towersafe

Witte daken

Monumenten

Paddenpoel afdichten

Meer informatie over duurzame oplossingen?

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31(0)38 460 20 50 of mail naar mvo@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Vrijblijvend contact