Mens

Hoe wij omgaan met onze medewerkers, klanten en externe partijen

Mensen

We stimuleren onze mensen en het werkplezier door een goede werkgever te zijn, een fijne werkplek te bieden, voor elkaar klaar te staan en kennis en ervaringen te delen. Binnen Triflex staat samenwerking voorop met onze medewerkers, opdrachtgevers (woningbouwverenigingen, vastgoedeigenaren, gemeentes, facilitair managers, architecten) en klanten (erkende Triflex verwerkers).

De mensen binnen Triflex

Een cruciaal aspect van duurzaamheid is voor ons het aantrekken en behouden van de juiste mensen. De basis van ons succes zijn gemotiveerde werknemers die iedere dag weer dat stapje extra zetten. We investeren in training en ontwikkeling van alle werknemers zodat zij hun eigen talenten blijven ontwikkelen. Ook vinden wij de gezondheid en veiligheid van onze werknemers erg belangrijk. Wij bieden een veilige werkomgeving, maar zorgen ook voor de juiste balans tussen werk- en privéleven. Voorbeelden hiervan zijn workshops, externe opleidingen, sport mogelijkheden, een fietsplan & flexibel werken.

Wat we doen voor onze mensen

Hoe gaan wij om met onze medewerkers? En hoe zit dit met partners en klanten? Lees hieronder meer!

  De Triflex Cultuur

  Samenwerken is een belangrijke competentie binnen het Triflex team. Alle afdelingen hebben raakvlakken met elkaar, waardoor nauw samenwerken belangrijk is. Blijven groeien en doorontwikkelen vinden we erg belangrijk. Binnen je functie krijg je dan ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Wij kunnen je er veel over vertellen, maar het beste is om onze eigen medewerkers aan het woord te laten.

  Benieuwd wie ze zijn en hoe ze het ervaren bij Triflex? Neem hier een kijkje achter de schermen! Liever video’s bekijken? Vier collega’s van ons nemen je graag mee in hun dagelijkse leven en laten je zien hoe het is om te werken bij Triflex.

  De organisatie

  Wij willen onze medewerkers stimuleren een gezonde levensstijl te volgen door bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van een jaarlijks individueel vitaliteitsbudget. Een gezonde(re) levensstijl vermindert de kans op verzuim door ziekte en verhoogt de duurzame inzetbaarheid.

  Daarnaast hebben we een opleidingsbudget en een nieuw competentiemanagementsysteem ontwikkeld, waarbij de leerdoelen van elke medewerker goed in de gaten gehouden wordt, zodat er veel ruimte is voor groei . Verder wordt er ook een medewerkerstevredenheid onderzoek gehouden, hierin kan iedereen anoniem zijn gevoelens en gedachtes kwijt. Op deze manier kunnen we kijken hoe we de werkomgeving verder kunnen verbeteren. Tot slot hebben wij ook een externe vertrouwenspersoon die, waar nodig, voor iedereen klaar staat. Een veilige werkomgeving staat bij ons voorop, en daarom hanteren wij ook een zero-tolerance beleid. Een zerotolerancebeleid houdt in dat geen enkele overtreding van die specifieke regel wordt toegestaan.

  Lees meer

  Onze partners

  De relatie met onze opdrachtgevers is van groot belang voor ons. Triflex levert kwaliteit niet alleen in producten, maar ook in relatiebeheer. Ook in deze relaties willen wij de Triflex competenties: klantgericht, samenwerken, oplossingsgerichtheid en commitment uitdragen.

  De Rayon Managers van Triflex kunnen bij het hele proces betrokken worden, van de tekentafel samen met de architect tot aan de oplevering met de opdrachtgever en de Triflex applicateur. Zij zorgen samen met de collega’s op kantoor dat er aan de wensen en behoeftes van de opdrachtgever wordt voldaan. Op deze manier willen wij samen met onze partners bijdragen aan duurzame oplossingen.

  Onze klanten

  De Triflex systemen worden uitsluitend aangebracht door gecertificeerde applicateurs. De kwaliteit van onze oplossingen is in hoge mate afhankelijk van de manier waarop de systemen worden aangebracht.

  Elk jaar organiseren wij twee maanden lang de Triflex Academy op locatie en extern. Onze Technische Adviseurs leren onze klanten dan alle kneepjes van het vak en zorgen ervoor dat iedereen weer op de hoogte is van de laatste technische ontwikkelingen. Naast de gezondheid van onze eigen medewerkers willen wij ook bijdragen aan het welzijn van onze klanten. Daarom is veilig werken een belangrijk aspect op de werkvloer en wordt er tijdens deze trainingen tijd besteed aan informatie over hoe je veilig moet werken met Triflex. Tot slot besteden wij tijdens onze Triflex Toolbox meetings aandacht aan het veilig werken met onze producten. Naast de serieuze kant, besteden wij ook tijd aan relatieopbouw: we organiseren jaarlijks verschillende uitjes voor onze klanten. Van een MTB clinic tot kleiduifschieten; niks is te gek.

  Veiligheid en ethiek

  Dat veiligheid ook op de werkvloer een speerpunt is, blijkt ook uit het feit dat we in Zwolle een vijftal BHV-ers hebben, twee preventiemedewerkers en een medewerker BBMI (beheerder brandmeldinstallatie).

  Als internationaal opererend bedrijf zijn wij, binnen onze invloedssferen, verantwoordelijk voor het naleven van mensenrechten en zorgen wij ervoor dat onze zakelijke activiteiten deze rechten niet schenden. Dit staat bij ons niet ter discussie en dit verwachten wij ook van onze zakelijke partners over de hele wereld. Meer informatie hierover is te vinden in onze Ethics Policy en in onze Code of Conduct.

  ‘Triflex is een heel fijn bedrijf om voor te werken. De ontwikkeling van de medewerkers bij Triflex staat hoog op het prioriteitenlijstje’

  – Mario van Ginkel

  Teambuilding

  Wij geloven dat teambuilding the key to succes is. Daarom organiseren wij jaarlijks ook veel uitjes, dit bevordert weer de samenwerking op de werkvloer.

  Een greep uit onze uitjes:

  • Jaarlijkse Triflex BBQ
  • Escape room
  • Fabrieksbezoek Duitsland
  • Karten
  • Varen door de Zwolse grachten
  • Bouw een fiets voor Afrika
  • NLdoet
  • Weekend weg met partners
  • Zelf zeepkisten bouwen
  • Digitale Hawaii party
  • Online kookworkshop

  We doen deze uitjes niet alleen voor de teambuiling, maar ook om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Zo hebben we een fiets gebouwd voor Afrika en doen we jaarlijks mee aan NLdoet.

  Benieuwd naar onze verhalen? Neem dan eens hier een kijkje.

  De volgende generatie inspireren

  Wij geloven dat de volgende generatie van groot belang is voor onze organisatie. Jonge talenten zijn essentieel voor de duurzaamheid van ons bedrijf op lange termijn. Jaarlijks hebben wij stagiaires die bij ons werkzaam zijn en op 14 juli 2022 hebben wij het officiële certificaat van Erkend Stage-en Afstudeerbedrijf Hoger Onderwijs (ELBHO) in ontvangst mogen nemen.

  Doelstellingen voor 2025

  Om bovenstaande concreet te maken, hebben wij de volgende doelstellingen opgesteld:

  ” alt=”De veiligheid van de klanten die met onze producten werken waarborgen.”>

  De veiligheid van de klanten die met onze producten werken waarborgen.

  ” alt=”De vaardigheden en kennis van onze medewerkers verbeteren en maximaal benutten.”>

  De vaardigheden en kennis van onze medewerkers verbeteren en maximaal benutten.

  ” alt=”Inzicht krijgen in de werkbeleving van onze medewerkers en waar nodig sturen.”>

  Inzicht krijgen in de werkbeleving van onze medewerkers en waar nodig sturen.

  ” alt=”De energie, motivatie en veerkracht van onze medewerkers stimuleren. “>

  De energie, motivatie en veerkracht van onze medewerkers stimuleren.

  ” alt=”Het talent en de vaardigheden van onze medewerkers versterken.”>

  Het talent en de vaardigheden van onze medewerkers versterken.

  ” alt=”De veilige bedrijfscultuur stimuleren onder onze medewerkers.”>

  De veilige bedrijfscultuur stimuleren onder onze medewerkers.